Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Apotheekvoorziening Warffum


Omdat het toenemend moeilijk is verantwoordelijkheid te dragen voor huisartsenpraktijk en apotheek wordt medicijnverstrekking vanaf 1 april 2019 verzorgd door Apotheek Eemsmond en Apotheek Winsum. Mensen kunnen vanaf die datum nog steeds medicijnen bestellen en afhalen bij Gezondheidscentrum Warffum! (einde bericht)
Lees verder »

Dragerschapstest UMCG


Er kan onderzoek gedaan worden naar de kans op het krijgen van een kind met een aangeboren ernstige ziekte. Dit onderzoek wordt verricht door de afdeling klinische genetica van het UMCG. Als u overweegt dit onderzoek te laten doen dan kan dat onder andere door onze praktijk georganiseerd worden. Dit kan zowel voor ingeschreven als voor niet ingeschreven patiƫnten. U kunt hiervoor dan een afspraak maken.
Lees verder »

extra opening op zaterdagmorgen


Bij wijze van proef is de praktijk ook kortdurend geopend op zaterdagochtend, van 10.30 - 11.30 uur. U kunt dan voor dringende vragen terecht op een inloopspreekuur. Het apotheekservicepunt is dan ook geopend. (Vanaf 1 april 2019 is Huisartsenpraktijk Warffum niet langer apotheekhoudend, maar Apotheek Winsum zal per 1 april 2019 openen van 11 -13 uur). U kunt ons dan niet bellen en er worden geen visites gereden. Bij medische problemen die niet kunnen wachten belt u Doktersdienst Groningen en bij levensbedreigende problemen belt u 112.
Lees verder »

start ondersteuner jeugd en gezin


Mw. Marike Alferink, ondersteuner jeugd en gezin, start werkzaamheden in Gezondheidscentrum Warffum.

Zij is beschikbaar voor vragen rondom opvoeding en gedrag bij kinderen en jongeren op verwijzing van huisarts.

Voorbeelden van ...
Lees verder »