Herhaalmedicatie

Het aanvragen van nieuwe medicijnen kan via de receptenlijn, telefoon: 0595 - 435305 of via een e-postbericht naar apotheek@huisartsenpraktijkwarffum.nl. Als U dit doet nemen wij uw toestemming voor deze wijze van informatie uitwisseling aan! U kunt uw medicijnen ook herhalen door uitgeknipte etiketten gebundeld in "het kastje" (buiten aan de muur) of in de emmer op de balie te deponeren. Het is fijn als u uw medicijnen, indien u meerdere medicijnen gebruikt, zo veel mogelijk tegelijkertijd aanvraagt.

Als de aanvragen voor 12.00 uur zijn gedaan kunnen de medicijnen twee werkdagen later worden opgehaald. In verband met regelgeving en ingewikkelder logistiek hebben we meer tijd nodig om uw medicijnen klaar te zetten.

Mocht u dringend medicijnen nodig hebben, overleg dan met de assistente. Vaak kan, bij uitzondering, sneller geleverd worden en zo nodig zelfs met spoed op dezelfde dag.

Afhalen van medicijnen: maandag tot en met donderdag tussen 15.30 - 16.30 uur en op vrijdag tussen 15.30 - 17.30 uur. Bij wijze van proef ook op zaterdagen van 10.30-11.30 uur.

Heeft u vragen over medicijnen stuur dan een e-postbericht naar: apotheek@huisartsenpraktijkwarffum.nl.

Let op: alle bijbetalingen apotheek direct afrekenen, bij voorkeur met PIN betalen.